Flottát üzemeltetni gond és meglepetések nélkül?

 

Megtalálta a megoldást!

Nem kell mást tennie, csak az üzemeltetett gépjárművek adatait, a szervizelési igényt elküldenie ajánlatkérő űrlapunkon és mi hamarosan elküldjük Önnek ajánlatunkat.Milyen előnyökkel jár az Ön cégének a szerviz szolgáltatásunk?

Ellenőrizhető szerviz szolgáltatások

Minden egyes szerviz beavatkozást előre egyeztetünk ügyfeleinkkel, a cserélt alkatrészekkel dokumentált módon elszámolunk. Így nem kell attól tartania, hogy olyan alkatrészeket kell kifizetnie, melyek nem kerültek beépítésre a gépjárművébe. Kérésére jövőre vonatkozó részletes szerviz tervet készítünk a várható időszakos szervizekről, cikkszám és ár megjelöléssel.

 

Gyors javítási határidők

Szerződött partnereink járműveinek javítását rövid határidővel vállaljuk. Nem kell attól tartania, hogy gépjárműve hosszabb időre kiesik a munkából.

 

Egyedi kedvezmények alkatrészekre és munkadíjra

Minden egyes javításról részletes, alkatrész cikkszámokat és munkapozíciókat tartalmazó számlát adunk ügyfeleinknek. A felhasznált alkatrészek cikkszámai gyári eredeti cikkszámok, vagy az utángyártott cikkek cikkszámai. Így könnyen ellenőrizni tudja, hogy Ön valódi kedvezményeket kap és nem egy előre felárazott alkatrész árból kap -nem létező- kedvezményt. Egyedi kedvezményeink miatt Önnek nem kell az interneten kutakodnia a megfelelő ár/érték arányú alkatrész megtalálásán. Idejét azzal töltheti, amihez Ön ért.

 

Jótállás az elvégzett munkára

Az általunk végzett munkára és a beépített alkatrészekre jótállást vállalunk.


Kiemelt szolgáltatásaink