Távol-kelti robogók, quadok alkatrész értékesítése

 

Közel 5 000 cikkszámot tartalmazó robogó és quad alkatrészes raktárkészletünkből választhatnak a Távol-keleti robogó és quad tulajdonosok. Részletes katalógusokat és árlistát a www.webaruhaz.lineamotor.hu weboldalon keresztül tudnak elérni.


Az alkatrészek személyesen átvehetőek az El Mundo Kft. szombathelyi telephelyén is. Internetes rendelés esetén GLS futárpostával szállítjuk ki az alkatrészeket.

 

 

 


Az eredetivel megegyező minőségű utángyártott alkatrészek
 

A gépjárművek általános karbantartásához felhasználható alkatrészek között jelentős számban találhatóak jó minőségű pótalkatrészek. Sok esetben ugyanaz a gyártó, mint az eredeti alkatrészek esetén, vagy a több évtizedes szakmai tapasztalataik alapján az eredeti alkatrészekkel azonos minőségű- de olcsóbb árfekvésű tartalék alkatrészeket gyártanak.
 
Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy az "utángyártott" alkatrészek felhasználásánál mindenképpen kérje ki a szerviz tanácsát. Kifejezetten igaz ez noname, irreálisan alacsony árú alkatrészek esetén. Cégünk ilyen minőségű alkatrészek forgalmazását nem végzi és szervizében az ilyen minőségű hozott alkatrészek beépítését sem vállalja.
 

     

Olajok kereskedelme 

Ásványi és szintetikus személygépjármű- és motorkerékpár olajok, tisztítószerek és kenőanyagok elérhető áron rendelhetőek.

 

 

Kiemelt szolgáltatásaink